Konopná doktorka ZRUŠENO

Ve středu 18. listopadu se mělo konat v Divadelním klubu v Poličce v 18 hodin přednáška Konopné doktorky MUDr. Jany Budařové.

„Více než rok a půl domlouváme přednášku o léčivém konopí s MUDr. Janou Budařovou a
konečně přes různé překážky se podařilo najít vhodný termín. MUDr. Jana Budařová vystudovala 2. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Motole a následně pracovala 4 roky jako sekundární lékařka na dětské a dospělé psychiatrii. Zároveň také absolvovala čtyři roky výcviku v Gestalt psychoterapii v Praze. Na konci roku 2009 dobrovolně opustila systém klasické západní medicíny a od roku 2010 (s přestávkou na mateřskou dovolenou) se aktivně věnuje možnostem využití svobodné konopné medicíny.“ Uvedla Eva Janečková za Ekocentrum Skřítek.

Pravda o rostlině konopí je v pravdě jednoduchá, jen se na nějaký čas povedlo nás obalamutit a zastrašit. Tato medicína je na planetě Zemi odpradávna a doprovází lidstvo od počátků všech civilizací. Kromě zdroje papíru, vlákna, oleje, jídla, krmiva, stavebního materiálu, plastu nebo paliva, nám poskytuje silnou medicínu na většinu fyzických trápení.

O přednášku nepříjdete. Konat se bude na jaře roku 2021.