Urinoterapie v denním životě aneb léčba vlastní močí

Své dlouholeté zkušenosti nám předá

Jiřina Vepřeková (79 let) z Olomouce.

čtvrtek 25. 4. 2019 v 19 hodin

v Divadelním klubu v Poličce

Jiřina Vepřeková do 65 let vedla kondiční cvičení se zdravotním zaměřením a nyní je cvičitelka taiji a qigongu. K urinoterapii se dostala v roce 1994, když nepočítá léta útlého dětství, kdy u babičky to byla běžná léčba.
Léta spolupracovala s MUDr. Tatianou Kozlovovou, která se na svých seminářích o urinoterapii vždy zmiňovala, a tak si Jiřina opět vzpomněla na svou babičku a nastoupila na tuto přerušenou cestu. A říká: „Nelituji.“
Moč je praktická lékárnička uložená v močovém měchýři. Účinné látky, které moč obsahuje se používají ve farmaceutickém i kosmetickém průmyslu, aniž si toho někdo všimne.
Moč se používá odedávna. Mnohdy to byl jediný dostupný léčebný prostředek. Používala se nejen k léčení, ale i k barvení látek, ke zrání sýrů, na popraskanou kůži, k desinfekci, ke klíčení rostlin a v mnoha dalších oborech.
Moč není pouze odpadní tekutina, která odvádí z těla nepotřebné látky. Pro člověka může být i dobrým pomocníkem při diagnostice vlastního zdravotního stavu.
Vlastnosti a použití moče jsou široké. Moč očišťuje organismus, odstraňuje usazeniny, obnovuje životně důležité orgány a další a další. Pokud se nad touto tekutinou ošklíbáme, ošklíbáme se vlastně sami nad sebou. Není třeba hned vnitřní užívání. Zkusme potírání a budeme překvapeni, jak nám brzy zjemní pokožka.
Moč je medicína pro odvážné. Stačí jedno – vyzkoušet ji.

Vstupné 80 Kč

Doufáme, že akce bude finančně podpořena Pardubickým krajem a městem Poličkou.